Måndag 25 juni

Wiieee fick just världens bästa nyhet av finaste Frida att hon har bokat biljett och kommer hit på lördag! :D Ska bli himla kul och längtar så mycket!!
 
Jag och Frida från midsommar förra året!
 
 
På tal om just midommar så firades den inte i brändön som alla andra år, istället spenderades den här på Mallis där vi jobbade hela dagen, allt från ansiktsmålning, pyssla ihop kransar till dans runt en midsommarstång på stranden och volleyboll match mot gästerna (som vi dock förlorade.......)
 
Här är vi, miniland, fitness och show teamet, i volleyboll matchen staff v.s guests
 
Här är Sara, jag, Stina och Liza på kvällen när vi var ut :)

Imorgon blir det jobb två timmar och sen ledig resten av dagen!
 
/Frida
 

Söndag 16 maj

Nu har jag äntligen lite bilder att visa! Har hunnit med mycket, igår var vi lediga så vi passade på att hyra bil och åka till ett vattenland, kändes precis som att vi var på semester!
 
 
På eftermiddagen fortsatte vi mot Palma för shopping, mycket bra dag :)
 
Här är ifrån veckan när jag, Liza och Linnea promenerade till gamla stan en kväll och från en annan gång när vi gjorde bananpannkakor :)
 
Utsikt påväg till jobbet en morgon!

Har blivit sommar på riktigt här nu med 25-30 grader varje dag, härligt!
/Frida
 
 

Söndag 9 juni

Starta dagen med att försova mig och vaknade 8.32 i morse när jag börjar kl 9.00 och de tar 20 min att gå....men löste sig i alla fall och kom i tid! Var hemma från jobbet kring 19.00 och efter det har jag skypat med mamma, pappa, Mange, mormor och Izor, alltid kul att prata med dem :) Av mamma fick jag tips att hälla saltvatten genom näsan, skule tydligen vara bra mot förkylningen, så det har jag roat mig med, var rätt läskigt men föhoppningsvis hjälper det!
 
Imorgon börjar jag 10.00 men ska, om jag orkar, stiga upp tidigare och träna innan!
Jag och lillebror från förra sommaren :)
 
/Frida

Lördag 8 juni

Ledig dag idag som har spenderats på sea club, ett hotell i närheten där jag, Liza, Stina och Linnea har solat och badat. Efter det har vi varit hos oss och lagat middag! Igår kväll hade Martin och Adam bestämt att vi skulle ha team fest med vårat team och fitness, så vi var uppdelade i två lag och sprang runt och gjorde olika uppdrag för att samla poäng, var riktigt kul och vårat lag vann :)
 
I torsdags åkte Mikaela från Umeå hem som har varit här på praktik så jag passade på att skicka hem min mobil som är trasig med henne! Har därför varit tvungen att skaffa ny mobil med spansk nummer. På kvällen var jag barnvakt åt en norsk 5 årig tjej, hon var jätte snäll och förstod förhoppningsvis det mesta jag sa i alla fall. Bara man byter ut några ord och lägger på en hurtig/ förvånande ton så är det lugnt ;)
 
Här är föresten en bild från våran "mysiga" matsal på jobbet, kakelväggar och lysrör...
 
Maten är i alla fall helt okej, Finns ungefär tre olika rätter att välja mellan men det kan dock vara lite konstiga kombinationer som tillexempel igår när vi fick kyckling med lax i (!?)
 
/Frida
 
 

Tisdag 4 juni

Igår var det jobb och på kvällen bakade jag glutenfri kladdkaka, blev helt okej men det svåraste visade sig vara att hitta kakao, och inte glutenfritt mjöl som jag hade trott. Fanns någonting som skulle likna kakao men hade en helt annan smak, så vi fick komplettera med nutella, men det gick de med! :)

Idag har jag jobbat 10-12 14-17, är bara en som jobbar på tisdagar eftersom det är egentligen våran lediga dag, men idag var det min tur att jobba! På lunchen hann jag ner till stranden en sväng, känns rätt overkligt att man hinner ha en minisemester på lunchrasten! Men medans alla andra var lediga har jag stått och strykit en himla massa pärlplator idag...Sen har jag köpt en mobil med spanskt nummer eftersom att min riktiga måste skickas hem på lagning. Han som jobbade där kunde inte så bra engelska så vi fick komunicera genom google translate, men gick de också! :)

Dom har föresten världens godaste yoghurtglass här!

 
Och här är en bild på våran fina pool! Skylten i bakgrunden är en "No diving" varnings skylt, för säkerhets skull ;)
 
/Frida

Måndag 3 juni

Här är en bild från 17 maj- norges nationaldag på de flesta från vårat miniland team, bara Liza som saknas!
Det var dåligt väder en dag när vi var lediga förra veckan, så jag, Mikaela och Alexandra passade på att åka in till Palma! De regnade och var ganska kallt men var väldigt fint där och tog ungefär en timme dit med buss!
Här är jag och Mikaela efter "paint the host" där barnen målar på oss, och tävlar om vem som kan få mest färg på sig! Barnen älskar det, men när man ska få bort all färg (speciellt i håret) när det har torkat är inte riktigt lika kul....haha tre duschar senare är de mesta borta i alla fall ;)
 
Idag börjar jag först 11.45 och slutar 20.00 så har passat på att sola nu innan jobbet, har varit perfekt väder nu sen de blev juni, precis lagomt varmt! Jag och Linnea, som jag bor med, har köpt en pool så i lördags invigde vi den med poolparty på våran takterass! Bild kommer förhoppningsvis senare. På kvällen lagade jag, Linnea och Liza kikärtsbiffar som blev riktigt goda, kul att äta någonting annat än matsalsmaten som kan bli lite enformig :)
Igår skypade jag med Linda! Var ju hela tre veckor sen vi pratade på riktigt så var kul! På kvällen kom Mikaela hit och sov över sen, är rätt långt att gå hem till henne annars. Nu jobb!
 
/Frida
 
 
 
 

RSS 2.0