Torsdag 19 september

Oj, är nog dax för en uppdatering här! Försöker komma ihåg vad som  har hänt den snaste månaden....Är i alla fall förkyld igen, tredje, eller är det fjärde jag är inne på nu? Har börjat bli lite kyligare nu, var riktigt kallt imorse när jag gick till jobbet strax innan åtta. Det är ju faktiskt lite skönt, såg en termomoter- 25 grader 19.00, har till och med börjat med långbyxor på kvällarna :) Annars har det regnat endel också- som vi har väntat :D
 
I lördags hade vi teamdag och det var min tur att bestämma vad vi skulle göra, vilket slutade med adventure day!Det hela skulle hålla på i 6 timmar, men när guiden träffade oss försökte han gång på gång övertala oss till den lättare varienten på 3 timmar. Han tyckte inte vi såg ut att klara av det, men efter mycket om och men så gav vi oss iväg på 1,5 timmes vandring, följt av klättring, linbana, hopp från klippor i vattnet och snorkling i grottor! Var riktigt kul :D Har dock bara en av Ninnas bilder:
I tisdags åkte Martin hem för att hinna ha semster innan han ska vidare till Teneriffa för att jobba, och den här veckan är Liza hemma på semster, så är bara jag,Mette, Ninna och Adam just nu!
Idag har jag fått min flygbiljett hem, så om exakt en månad, 19 oktober klockan 19.45 landar jag i Luleå! Gud vad tiden har gått fort, nu är det bara en månad kvar! Och om ungefär två veckor ska vi packa ihop oss och städa huset för att flytta in på hotellet den sista tiden.
 
/Frida
 

RSS 2.0