Fredag 31 maj

Nu har vi äntligen, efter mycket om och men, fixat internet till vårat hus! Så nu kommer de förhoppningsvis bli mer bloggande :) Jag har tyvärr blivit jätteförkyld så har försökt ta de lugnt efter jobbet så jag blir frisk så fort som möjligt!

Idag har jag varit här i exakt tre veckor, jag har börjat komma in i allting mer och de känns som att jag har varit här mycket mycket längre eftersom vi har hunnit med så himla mycket på kort tid! Såhär ser våra jobbkläder ut: Orange tröja, finns linne också, med mörkblå shorts eller trekvarts långa mjukisar, med mörkblå huvtröja och mörkblå regnjacka, är sköna kläder men har en känsla av att jag nog inte kommer bära oranget frivilligt på ett bra tag ;)

Lördag 18 maj

Ledig dag idag! Jag, Linnea och Lisa gick till gamla stan, var väldigt fint där! Sen har vi kollat vad de är för priser på att fixa internet till huset så troligtvis ordnar vi de till veckan! :)

Igår fyllde Linda år! Grattis till dig!! :D Kändes tråkigt att inte vara hemma och fira de, men istället fick vi fira norges nationaldag och sen Stina som jobbar här som fyllde år!

I veckan har vi haft kick off och varit uppe i bergen och ätit middag, var väldigt fint där men tyvärr var de väldigt kallt och regnade :( är väldigt blåsigt här nu och verkar nästan som att de är varmare hemma, meeen förhoppningsvis tar vi igen de senare ;)

Blogg.se appen är väldigt seg så går tyvärr inte att ladda upp bilder, men lägger upp sen!

Nu ska vi se eurovision, imorgon jobb!

/Frida


Onsdag 15 maj

Just nu är vi i Palma för att fixa nienummer och spanskt bankkort, var här redan 7.30 imorse och stått i kö tills dom öppnade kl 9.00, de släpper tydligwn bara ett visst antal nummer varje dag så de gäller att vara i tid, här är en del av kön


Igår hade vi ledig dag som spenderades på stranden, var lite molnigt men blir riktigt varmt när solen är framme :) Här är hamnen som ligger i typ centrum med massa restauranger och butiker

I måndags var de jobb hela dagen. Vi spelade fotboll, hade kalas för giraffen Lollo med tårta och spooky night med läskiga ansiktsmålningar och pizza! Fick glutenfri pizza så de kändes riktigt lyxigt :)
Nu ska vi fortsätta vänta på våran tur och sen åka tillbaka till Alcudia!

/Frida


Söndag 12 Maj

Hej! Landade här på Alcudia på Mallorca i fredags, sent på natten. Flygresan gick bra, fick sitta längst fram med extra benutrymme så kändes riktigt lyxigt :)
På lördagen visade Cassandra,som jag bor med tillsammans med Christian och Linnea, mig runt här. Såg blandannat "Iron man" , som är ett jättestort lopp med cykling, löpning och simning så det har varit väldigt mycket folk i farten, men nu har de lugnat sig lite!

Bor i all fall i ett hus/lägenhet som är mycket större än jag hade väntat mig! Alla vi fyra har vasitt sovrum, här är mitt


Huset har två våningar, och det finns tre badrum, här är de minsta

Hela taket är ett stort soldäck

och en uteplats på bottenplan



Idag var min första dag på hotellet, är väldigt mycket att lära sig men det var roligt så de känns kul! Lånar wifi från ett cafe nu, men vi ska kolla vad de kostar att ha internet i huset sen :)

/Frida

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0