Söndag 21 juli

Igår hade vi teamdag så vi packade ihop oss i en minibuss som rymde alla oss sju och körde mot Magaluf och Western water park!
 
Åkte de mesta, men lyckades såklart skrapa upp knäna på sista åket.....efter de körde vi vidare mot Palma och Sunprime som är typ Sunwing fast utan barn. Lyxigt att kunna komma in på alla ving hotell och få se någonting annat än de vanliga, känns genast som semester! Super fint och väääldigt tyst och lugnt jämfört hos oss....haha!
 
Adam, Liza, jag och Ninna!
 
Solade och badade där några timmar innan vi åkte hem till Alcudia och åt en sen middag, bra dag! :D
 
En bild från Magaluf för någon vecka sedan!

Imorgon jobb 10-20.00 och jobb tisdag också!
 
/Frida
 
 
 

Tisdag 16 juli

Ledig dag idag och jag har gjort så lite som möjligt! de jobbigaste var en prommis för att köpa advokader till min och Linneas räksallad som vi åt till middag!! :) Glömde bort de allra viktigaste som inhandlades på IKEA, nämligen -.......frysta räkor!!
 
Så har alltså bara solat på våran takterass idag, ätit räkor och renbäddat, så numera sover jag med en massa ödlor. Känns mysigare än de tråkiga helvita!
 
 
Tog en teambild för några veckor sedan, så här är vi som jobbar i miniland! Bakre raden: Bernie, Liza, Sara, Adam, Jag, Lollo. Sittandes: Ninna, Mette, Martin.
 
/Frida
 
 
 

Lördag 13 juli

Har fått lite klagomål på min dåliga uppdatering, så är väll bäst att skriva nu! Jag som nästan hade glömt bort att jag hade en blogg ;) Har hur som helst hänt mycket sedan sist, så här kommer en kort sammanfattning!
 
Frida kom äntligen och hälsade på, var super roligt att träffa henne :) Hade dock en incident med min hemnyckel som Frida fick med sig när hon skulle hem, men som tur var kom vi på de medan hon fortfarande befann sig i Spanien så några dagar senare var nyckeln tillbaka igen!
 
Sen har vi hunnit med att köra go kart, paddla kajak och haft picknick vid "klipporna" som vi kallar de!
 
 
Igår packade jag, Liza och Linnea in oss i en bil och körde mot Magaluf där Lizas två danska kompisar var på semester för att hälsa på! Blir som en liten minisemerster direkt när man åker iväg någonstans eller bara äter ute!
 
De bodde dock ganska litet så jag och Linnea fick sova på balkongen, men de gick bra de med!

Imorse när vi vaknade åt vi brunch, riktigt gott, för att sedan börja köra hemmåt med ett kort stopp på IKEA!
 
På IKEA inhandlades lite småsaker som ljus, filt, diskborste och stekspade- Äntligen!! Vi har inte haft någon så ända tills nu har våran osthyel fått agera stekspade! Annars har Jag och Linnea städat vårat hus och rensat avloppet i tvättmaskinen, mindre kul...
 
Har varit molnigt idag vilket var himla skönt! Är ofta lite disigt eller molnigt på morgonen här, men till allas besvikelse (förutom gästernas) så slutar de ändå alltid med att de blir strålande sol och ungefär 30 grader.... Hade varit kul att få frysa liiite någon gång ibland i alla fall!
 
Vi har fått papper som vi ska ansöka om vi vill fortsätta till vintern och de ska vara inne väldigt snart så har lite att fundera på! Förutom de har mamma bokat flyg och kommer hit 26 juli så de ska bli kul! :)
 
Jag och mamma i Thailand för några månader sedan!

Nu sova, jobb imorgon!
 
/Frida
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0